Львівський портал

Росіяни обстріляли вокзал та потяг у Запоріжжі

Під час атаки на Запоріжжя в ніч проти 29 вересня росіяни вдарили по залізничній станції Запоріжжя-1. Про це повідомили в «Укрзалізниці».

Поїзди №37 Київ – Запоріжжя-1 та №85 Львів – Запоріжжя-1 будут прийняті на станцію Запоріжжя-2. Аналогічно рейси №128 Запоріжжя-1 – Львів буде відправлений зі станції Запоріжжя-2.

За попередньою інформацією – постраждалих немає.

В «Укрзалізниці» уточнили, що зі станції Запоріжжя-1 до Запоріжжя-2 організовано трансферний рух автобусів, а у поїзді Запоріжжя – Солотвино замінюють пошкоджені потяги, відправлення рейсу відбудеться до 11:00.

Як повідомляв Львівський портал, у ніч проти 29 вересня російські війська атакували Запоріжжя понад 10 керованими авіабомбами.

росіяни поцілили по житловій забудові. Унаслідок атаки зайнялося кілька пожеж. Частково зруйновано багатоквартирний будинок. Наразі відомо про 11 поранених.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-29 11:43:20