Львівський портал

Росіяни атакували цивільний контейнеровоз на Одещині. Є загиблі та поранені

У четвер, 9 жовтня, російські тетористи балістичними ракетами влучили у цивільний контейнеровоз під прапором Панами. В результаті атаки загинуло шестеро людей, ще 11 – поранені. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

В результаті обстрілів портової інфраструктури загинуло шестеро людей, ще 11 –зазнали поранень, з них семеро людей у важкому стані. Всі постраждалі є громадянами України.

Слід зазначити, що це вже третя атака на цивільне судно за крайні чотири дні. За словами голови ОВА, російські окупанти намагаються зірвати роботу Українського зернового коридору, вбиваючи цивільних людей та руйнуючи інфраструктуру.

Оновлено. 

Станом на ранок 10 жовтня, кількість жертв в результаті російської ракетної атаки зросла до семи.

«Сьогодні (10 жовтня ред.) вранці у лікарні помер 46-річний співробітник порту. Лікарі робили все можливе, але поранення були надто важкими», – повідомив Олег Кіпер.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у понеділок, 7 жовтня, в Одесі російські війська балістичною ракетою влучили у цивільне судно під прапором Палау, у результаті чого загинув чоловік, ще п’ятеро іноземних громадян постраждали.  

*фото ілюстративне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-10 10:00:59