Україна і світ

росія не може виробляти ракети в тому темпі, в якому їх витрачає – британська розвідка

Ілюстративне фото

російська оборонна промисловість не здатна виготовляти високотехнологічні ракети в тому темпі, в якому вони витрачаються на війну в Україні, тому надалі рф зіткнеться з гострим дефіцитом ракетного озброєння дальнього радіусу дії. Про це з посиланням на дані розвідки передає Міністерство оборони Великої Британії у Твіттері.

У британському оборонному відомстві, зокрема, зазначили, що 10 жовтня 2022 року росія випустила по Україні понад 80 крилатих ракет, і хоча десятки з них влучили по Києву та інших населених пунктах, убивши мирних жителів і завдавши шкоди цивільній інфраструктурі, більш ніж половина ракет були збиті силами української протиповітряної оборони.

«Ці атаки свідчать про подальше зменшення російських запасів ракет дальнього радіусу дії, що, ймовірно, обмежить їхню здатність вражати бажану кількість цілей у майбутньому», – зазначили в Міноборони Британії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У відомстві пояснили, що російська оборонна промисловість «не в змозі виробляти передові боєприпаси з тією швидкістю, з якою вони витрачаються».


Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-16 10:57:32

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин