Україна і світ

росія намагається дестабілізувати ситуацію в Україні, можливі потужні інформаційні атаки — Олексій Данілов

росія намагається задіяти агентів впливу всередині України, кримінальних авторитетів для дестабілізації ситуації тож найближчим часом Україну може бути піддано потужним інформаційним атакам.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

«Продовжує працювати п’яте управління фсб на території нашої країни. Є спроби залучити кримінальних авторитетів, особливо в Харківській області, які на сьогодні перебувають в Об’єднаних Арабських Еміратах», — наголосив Секретар РНБО.

Він додав, що у росіян зараз відбувається максимальна концентрація, вони готуються до наступу.

«Ми розуміємо, що вони протягом місяця-півтора-двох розпочнуть активні дії, задіяні всі максимальні ресурси, які є на території рф. Для нас це не є несподіванкою», — сказав Олексій Данілов.

При цьому він застеріг від думки про те, що «перемога вже у нас в кишені», назвавши таке ставлення «дуже небезпечним». «Нам треба готуватися, дуже уважно стежити за всіма подіями на території наших міст», – сказав він.

Секретар РНБО у цьому контексті повідомив, що на наступному засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача планується ухвалити важливі оборонні рішення для кожної області.

Він додав, що нині у рф усі об’єкти, де перебував або може перебувати путін, обладнані ППО.

«Не знаю, скільки вони задіяли цього металевого мотлоху, але повірте: це не допоможе їм. Загроз для них буде більше і більше», – заявив Олексій Данілов.

За його словами, «гаряча фаза» війни припиниться одразу після того, як російські війська покинуть українську територію.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«А потім будемо розбиратися з цими мерзотниками і терористами», — додав він, наголосивши, що до відповідних судових процесів долучатимуться й інші країни, наприклад, ті, чиї громадяни загинули через збиття літака рейсу MН-17 у 2014 році.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-26 21:43:51

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин