Україна і світ

Росія може посилити атаки: посольство США в Києві закликало громадян виїхати з України

Посольство США у Києві закликало громадян Америки терміново виїхати з території України. За даними Держдепартаменту США, найближчими днями російська армія може посилити атаки та масовані удари по мирній інфраструктурі України.

– У нас є інформація про те, що Росія активізує зусилля з нападу на Україну та державні будівлі найближчими днями. Ми стурбовані постійною загрозою, яку представляють російські удари по цивільному населенню та інфраструктурі, – йдеться у повідомленні.

В американському посольстві вважають, що безпекова ситуація в Україні є дуже нестабільною, а найближчим часом може ще більше погіршитися.

У посольстві заявили, що російські атаки становлять постійну загрозу для мирного населення в Україні. Саме через загрози від російської армії американських громадян закликали негайно виїхати з України.

Варто зазначити, що 23 та 24 серпня – це важливі для України дати. У ці дні українці святкують День державного прапора та День Незалежності України. У ГУР Міноборони попередили, що Росія може збільшити кількість масованих ракетних ударів по різних містах та селах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Polskie Radio

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-23 23:54:26

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин