Львівський портал

Російський «Кинджал» знайшли на Львівщині майже через два місяці після обстрілу

Бойову частину аеробалістичної ракети «Кинджал» виявили на території Львівщини майже через два місяці після атаки російських окупантів. Про це Львівському порталу повідомили в ДСНС.

«Піротехніки знешкодили бойову частину російської ракети «Кинджал». Її виявили майже через два місяці після чергового масованого обстрілу України з боку країни-агресоки»,  – вказано у повідомленні.

Надзвичайники додають, бойову частину ракети успішно знешкодили у безпечному місці.

Нагадаємо, уночі 4 вересня російські окупанти атакували Львів дронами і ракетами. Повітряні Сили попереджали, зокрема про «Кинджали» у напрямку Львова.

Тоді рашисти вбили у Львові сімох людей, в тому числі двох дітей. Восьмою жертвою обстрілу став 69-річний чоловік, він помер у реанімації 2 жовтня.

Серед убитих тієї ночі також була жінка із трьома доньками.

Внаслідок цього обстрілу у Львові загалом пошкоджено 189 будинків, в тому числі 19 пам’яток архітектури. Під ударом опинились будівлі майже на сорока вулицях. Загальні збитки, завдані російською атакою, оцінили в 1 млрд грн.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-24 16:26:59