Україна і світ

російські диверсанти активізувалися на Херсонському напрямку

Про це повідомив начальник Об’єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку полковник Євген Єрін в етері телемарафону «Єдині новини».

За його словами, спроб наступу з боку російських окупантів у цьому районі немає. Втім, ворог активізував діяльність своїх розвідувальних груп і диверсійних загонів у районі островів. За останніми даними, за останню добу наші вояки знищили як мінімум п’ять легкомоторних човнів із такими групами противника, повідомив офіцер. Схожа ситуація й на Запоріжжі, де, за словами полковника Єріна, ворог не робить активних спроб атакувати численними групами, хоча певні дії їхньої розвідки спостерігаються.

— Зараз уточнюється інформація про прибуття в цей операційний район найманців з російської приватної військової компанії, — повідомив Єрін. — Там, де з’являється «вагнер», є ознаки інтенсифікації бойових дій. Ми, відповідно, також до цього готуємось. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Крім того, полковник Євген Єрін розповів, що на Херсонському напрямку ворог також проводить часткову заміну підрозділів. Втім, українські захисники готові до різних сценаріїв розвитку подій. 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-31 10:51:34