Україна і світ

Росії вистачить ракет ще на 2-3 масовані обстріли України – Буданов

У Росії залишилося ресурсів ще на 2-3 масовані удари по Україні. Російська промисловість не може виробляти стільки ракет, скільки витрачають окупанти.

Про це повідомив начальник ГУР МО Кирило Буданов в інтерв’ю Liga.net.

– Тієї кількості ракет, яка залишилась – якщо взяти суто математично їхні розрахунки – вистачить із їхньою інтенсивністю в залпі в середньому 70-75 ракет на два-три рази. І в принципі вони закінчаться взагалі, – сказав він.

Керівник ГУР також звернув увагу, що спочатку росіяни атакували об’єкти критичної інфраструктури раз на тиждень. Потім – раз на 10 днів. Потім – раз на два тижні. Зараз – ще довше.

– Цей проміжок часу обумовлений виключно однією проблемою: швидкоплинне скорочення ракетного арсеналу РФ. Їхня промисловість не здатна покрити ту кількість, яку вони витрачають. Попри всі їхні намагання – це нереально, – наголосив Буданов.

Буданов також заявив, що приблизно з початку осені російська армія почала відчуває технічний голод. Їм не вистачає снарядів до артилерії та танків. Тому росіяни зараз по всьому світу шукають можливості купити боєприпаси та снаряди.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ГУР

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-26 12:28:59

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин