Україна і світ

Роман Яремчук прокоментував емоції після матчу Словаччина – Україна

Форвард збірної України Роман Яремчук, який забив переможний гол у ворота збірної Словаччини на Євро-2024, не стримав емоцій після матчу.

Після матчу футболіст прокоментував свої емоції після фінального свистка у Дюссельдорфі.

Яремчук про перемогу над Словаччиною

— Це був важкий сезон для мене: травми, зміна клубу і так далі. Але я все ще тут і не здивований, що забив сьогодні, адже я багато працюю щодня. Бог все бачить і дає мені можливості забивати. Я пишаюся тим, що я сьогодні тут і граю за свою країну. Сьогодні для мене особливий день, – сказав Роман.

За словами футболіста, ключем до перемоги у матчі був командний дух. Форвард розповів, що збірна спілкувалася з президентом України Володимиром Зеленським перед матчем.

Зараз дивляться

Футболіст додав: Він дав нам неймовірну мотивацію. Ви знаєте, яка складна ситуація в нашій країні, тому ми повинні дарувати радість нашим людям.

Коментуючи наступну гру проти команди Бельгії, Яремчук сказав, що їхня поразка у першому турі від Словаччини нічого не означає.

— Це дуже сильна команда, з високою якістю і хорошою системою. У них дуже швидкі гравці попереду. Для нас це буде важка гра. Але ми будемо наполегливо готуватися. Попрацюємо і побачимо, – додав він.

У матчі зі Словаччиною синьо-жовті першими пропустили, але, завдяки голам Миколи Шапаренка та Романа Яремчука, змогли вирвати перемогу та взяти важливі три очки.

Крім того, результативний удар Яремчука дозволив нападнику обійти Сергія Реброва в історичному рейтингу найкращих бомбардирів національної команди нашої країни.

Наступний матч на стадії групового етапу Євро-2024 Україна проведе проти команди Бельгії 26 червня. З детальним календарем і розкладом матчів Євро-2024 ви можете ознайомитися в нашому матеріалі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-21 20:43:28