Україна і світ

Робимо все, щоби наш тиск переважив штурмові можливості окупантів — Президент

У сьогоднішньому зверненні Володимир Зеленський подякував воїнам, що утримують позиції та відбивають ворожі штурми на Донеччині

– Провів сьогодні чергове засідання Ставки. Основна увага, звичайно, – ситуації на фронті, передусім на Донеччині та на південних напрямках. Ситуація дуже жорстка. Бахмутський, Вугледарський та інші напрямки в Донецькій області – це постійні російські штурми. Постійні намагання прорвати нашу оборону.

Ворог не рахує людей і попри численні свої втрати зберігає високу інтенсивність атак. У деяких своїх війнах Росія втрачала загалом менше, ніж кладе там, зокрема під Бахмутом. І протиставити цьому можна лише надзвичайну стійкість і повне розуміння того, що, захищаючи Донеччину, наші воїни захищають усю Україну.

Бо кожен зупинений крок ворога саме там – це десятки недопущених кроків окупантів на інших напрямках.

І я дякую всім нашим підрозділам і кожному воїну особисто, хто попри все зберігає позиції й відбиває ворожі штурми на Донеччині.

Особливо відзначу сьогодні бійців 72-ї окремої механізованої бригади та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади за наполегливість при виконанні бойових завдань саме там, на Донецькому напрямку.

Хочу також відзначити наших воїнів на південних напрямках. Зокрема, 44-ту та 406-ту артилерійські бригади, а також розвідувальні підрозділи 123-ї та 124-ї бригад тероборони. Дякую за влучність, воїни, дякую за хоробрість!

Головнокомандувач, командувачі оперативних напрямків, Міністр оборони доповідали на Ставці сьогодні про характер дій ворога, про наші відповіді, про постачання боєприпасів і техніки бойовим підрозділам. Керівник розвідки доповів про те, як ситуація може змінитися найближчим часом. Робимо все, щоби наш тиск все ж переважив штурмові можливості окупантів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Офіс Президента 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-29 21:17:55