Україна і світ

РФ завезла пропагандистов на оккупированные территории для дискредитации ВСУ – Маляр

В окупованих районах Херсонської області суттєво активізували свою роботу російські пропагандисти.

Про це розповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

За її словами, під виглядом журналістів центральних російських телеканалів у райони поблизу лінії зіткнення приїхали групи професійних пропагандистів.

Зараз дивляться

Їхнє завдання – зняти якомога більше фейкових відео для дискредитації Сил оборони України та виправдання дій російських окупантів.

Ганна Маляр зауважує, що здебільшого пропагандистські фільмування проводились в окупованих населених пунктах Каховського та Голопристанського районів Херсонської області, зокрема на об’єктах цивільної інфраструктури, у медичних та навчальних закладах.

Саме ці об’єкти загарбники обстрілювали, щоб пропагандисти могли легко звинуватити у скоєному саме Сили оборони України і показати ці “документальні кадри” російським глядачам.

Окремо російські пропагандисти знімають відеоролики про начебто масову підтримку місцевими школярами символів російської державності та дій окупантів.

– Зокрема, пропагандисти фільмували колективне співання школярами гімну РФ та виготовлення дитячих листівок-подарунків російським військовослужбовцям, у яких висловлювалась подяка за звільнення та возз’єднання з Росією, – розповіла Ганна Маляр.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Саме так кремлівські пропагандисти намагалися створити відповідний інформаційний фон напередодні звернення диктатора Володимира Путіна до Федеральних зборів.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-24 13:48:58

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин