Україна і світ

РФ перекидає мобілізованих та відновлених солдатів на Донецький та Луганський напрямки – Арестович

Російські війська перекидають мобілізованих та відновлених солдатів на Донецький та Луганський напрямки. Про це заявив радник Офісу президента України Олексій Арестович.

– Щодо навколофронтової обстановки, то перекидаються нові російські війська як і на напрямок з Луганська, так і на Донецький напрямок. Поки що їх мало, зокрема, ось це перекидання на Луганський напрямок – це близько батальйону, або трохи більше.

На Луганськ зараз заїхала досить велика кількість російських військових – ця кількість збільшилась. Важко сказати, наскільки, але не думаю, що там море. Це мобілізовані чи відновлені. І трошки заїхали на Донецький напрямок.


За словами Арестовича, окупанти намагаються нарощувати сили, командування РФ спрямовує батальйони солдатів.

– Потрібно розуміти, що це батальйони, тобто навіть не бригади. Є місце, де розгорнули пункт передового командування 106 команди десантної дивізії. Це на напрямку ближче до Луганська, але самих підрозділів поки не видно, вони там у складі батальйону тупцюють. Ймовірно, це штаб та парочка батальйонів у найкращому випадку. Нині й це вже є солідною за розміром військовою силою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Фейгін Live

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-20 02:03:45

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин