Україна і світ

Ренн – Шахтар – де дивитись матч-відповідь плей-оф Ліги Європи, прогноз букмекерів

Донецький Шахтар зустрінеться з французьким Ренном у матчі-відповіді плейоф Ліги Європи. Гра відбудеться 23 лютого у Ренні на арені Стад де ла Рут де Лор’ян.

Початок матчу о 22:00 за київським часом.

Де дивитися Ренн – Шахтар?

Вболівальники мають змогу подивитися гру в прямому ефірі на платформі Megogo. Гру покаже канал Megogo Футбол 1. Матч також можна буде побачити на платформі Volia TV.

Зараз дивляться

У цифровому мовленні Т2 матчі гірників у єврокубку не транслюватимуть.

Прогноз букмекерів на гру Ренн – Шахтар

На думку букмекерів, фаворитами матчу є підопічні Бруно Женезіо. На перемогу червоно-чорних приймають ставки з коефіцієнтом 1.68. Успіх Шахтаря оцінюють в 5.00. Нічийний результат зустрічі в основний час — 4.10.

Водночас, саме гірники, на думку букмекерів, пройдуть далі. Таку ймовірність оцінюють в 1.85, а на вихід до 1/8 фіналу французького клубу дають коефіцієнт 2.02.

Матч довірили судити бригаді арбітрів на чолі з німецьким рефері Тобіасом Штілером. Йому асистуватимуть співвітчизники: Крістіан Гіттельманн та Марк Борш. Четвертий арбітр – Саша Штегеман.

За систему VAR відповідатиме арбітр – Крістіан Дінгерт.

У першому матчі Шахтар обіграв Ренн у Варшаві з рахунком 2:1. У воротах суперника відзначилися Дмитро Криськів та Артем Бондаренко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ФК Шахтар

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-22 16:42:44

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин