Україна і світ

Ремонтні бригади Укроборонпрому відновлюють 90-95% військової техніки на лінії зіткнення або у «сірій» зоні

Виїзні ремонтні бригади Укроборонпрому відновлюють 90-95% військової техніки безпосередньо на лінії зіткнення або у «сірій» зоні. Це ремонти різної складності, просто неба, за будь-якої погоди, вдень та вночі.

Особистий рекорд рембригади на цьому відео — 7 відновлених машин за добу трьома особами.

Про це повідомляє Державний концерн «Укроборонпром».

Виїзні ремонтні бригади Укроборонпрому відновлюють як українську, так і російську трофейну техніку.

Часто у трофейних зразках бронетехніки наші військові знаходять награбовані у мирного населення речі: пилососи, чайники, кавоварки.

Як відбувається відновлення техніки на передовій?

Перше – розмова з екіпажем як до прибуття ремонтної бригади на передову, так і під час виїзду. Це дозволяє заздалегідь подбати про необхідні запчастини. Далі – огляд машини по прибуттю: максимально швидко встановлюють поломку і переходять до ремонту.

Військова техніка з тяжкими бойовими пошкодженнями відтягується на майданчики для ремонту або в безпечне місце, де її можна ремонтувати.

З перших днів повномасштабного вторгнення мобільні ремонтні бригади стали невидимим фронтом та швидкою допомогою для техніки ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вони не вважають себе героями. Ремонтувати техніку на самій лінії зіткнення — це для них обов’язок і перед військовими, і перед країною. Та для нас вони – герої. Герої оборонки.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-13 22:52:23