Україна і світ

рашисти викрали і вивезли на територію рф близько 10 тисяч українських дітей

Дітей вивозять у табори і тримають як заручників, змушуючи українців покидати свої домівки й виїжджати до РФ та ставати «біженцями», яких насильно інтегрують в «русский мир».

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За даними Центру, росіяни вивозять дітей з інтернатів і не повертають їх, окрім цього вони викрадають й дітей, які мешкають з батьками.

«Їх вивозять на “оздоровлення” в дитячі табори в Росії, після чого не повертають батькам. Ця ситуація необхідна Кремлю, щоб змусити батьків виїхати за дітьми на територію Росії і залишити свій будинок», – йдеться в повідомленні.

Після виїзду на територію РФ люди не можуть повернутися в свої будинки на тимчасово окупованих територіях України, тому що росіяни ввели “воєнний стан”.

Крім того, зазначено, що українських дітей вивозять у віддалені райони Росії – в Ленінградську, Волгоградську, Новосибірську, Тюменську області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Пропаганда використовує крадіжку дітей у своїх цілях, розповідаючи про те “як врятували їх від нацистів”. Хоча насправді йдеться не про порятунок дітей від бойових дій, адже ще раз зауважимо – їх не повертають українській стороні. Йдеться саме про викрадення, з подальшою асиміляцією серед росіян. Тобто за фактом знищення цілого прошарку українського населення, що і є геноцидом в міжнародному праві», – підсумовують у ЦНС.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-03 06:47:12