Львівський портал

П’яна дівчина вкрала у Пустомитах мікроавтобус

У Пустомитах п’яна 23-річна дівчина поцупила мікроавтобус Mercedes Sprinter. Про це Львівському порталу повідомили у Поліції Львівщини.

У ніч на неділю, 15 вересня, близько 03:00 до правоохоронців звернувся 21-річний мешканець Пустомитів. Він заявив про викрадення автомобіля Mercedes Sprinter, який був запаркований біля його будинку.

Вивчивши відео з камер спостереження, поліцейські відстежили маршрут пересування викраденого мікроавтобуса та встановили його місцезнаходження.

Крім того, як вдалося з’ясувати, транспортний засіб поцупила 23-річна мешканка Львівського району. Вона перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські вже затримали дівчину.

Їй оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Санкція статті передбачає покарання –від п’яти до восьми років тюрми з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-16 09:02:28