Україна і світ

Путіну дали зрозуміти, що за ядерний удар по Україні його просто вб’ють – політолог

Сполучені Штати пояснили російському диктатору, що в разі ядерного удару по території України, вони завдадуть “нищівного удару, який торкнеться особисто Путіна”.

Про це заявив російський публіцист і політолог Андрій Піонтковський в ефірі марафону FreeДом.

— Йому дали зрозуміти, що в разі ядерної атаки його просто вб’ють. Щодо медичних аспектів – вони очевидні. Ці безглузді бурмотіння і прокльони в бік Заходу в день, коли його збройні сили оточені в котлі під Лиманом і ізольовані під Херсоном… Це дуже дивна поведінка головнокомандувача, – зазначив експерт.

На думку Піонтковського, мобілізація та анексія стали наслідками психічних властивостей російського диктатора. Політолог припускає, що у Путіна не було цього в планах до від’їзду в Самарканд

— Це болюча реакція Путіна на те приниження, яке він пережив у Самарканді… Що з ним вже не рахуються, у нього на лобі написано лузер, і так поводилися з ним навіть представники Таджикистану і Киргизстану. Це глибоко його поранило, – пояснив політолог.

На його думку, всі дії Путіна – це поведінка панічно зацькованої людини і самогубна акція.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

30 вересня президент РФ Володимир Путін, оголошуючи про анексію Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, заявив, що РФ захищатиме “свої” землі всіма наявними засобами.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-01 15:44:09