Україна і світ

Путін хоче завершити війну в Україні до 15 листопада – Жданов про мобілізацію в РФ

Військовий експерт Олег Жданов заявив, що з певних джерел надходить інформація, що президент Росії Володимир Путін хоче до 15 листопада закінчити війну, сподіваючись на капітуляцію України.

– Росія не може зібрати мільйон людей для мобілізації в найкоротші терміни. За моїми оцінками, це триватиме до весни… Перші 300 тисяч вони до листопада або до кінця року мобілізують. Хоча Росія чомусь орієнтується на 15 листопада. Є інформація, що нібито до 15 листопада Путін хоче закінчити війну. Але в його розумінні закінчення війни – це коли Україна погодиться на переговори та підпише капітуляцію на умовах РФ. Тобто Україна повинна погодитись з втратою територій, визнати їх російськими та не вступати до НАТО, – сказав Жданов.

Також він додав, що це потрібно Росії, щоб мати можливість підготуватись та здійснити повторний напад і окупувати всю Україну.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

При цьому Жданов наголосив, що Україна зі старою радянською зброєю змогла змінити хід війни та “перемолоти” професійну російську армію. Тепер же РФ хоче налякати Україну “аматорською армією”.

– Ми стали професійною армією західного типу. Підготовка особового складу та зброя відрізняються. А тому ті люди, яких сюди прижене РФ, стануть жертвами цієї війни. Чим більше вони людей приженуть, тим більше втрат у них буде, – наголосив Жданов.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-26 03:00:30

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин