Україна і світ

Путін у Маріуполі: розвідка не має доказів, що Маріуполь відвідав справжній Путін

Українська розвідка не має доказів того, що тимчасово окупований Маріуполь відвідав справжній президент РФ Володимир Путін.

Про це в ефірі телемарафону Єдині новини заявив представник ГУР Андрій Юсов.

– Чому ви впевнені, що це був саме Володимир Путін у Маріуполі? У нас немає жодних доказів того, що ця людина була Володимиром Путіним. Чоловік, схожий на Володимира Путіна, дійсно зафіксований на цих кадрах, – сказав Юсов.

Він зазначив, що в експертному середовищі зараз точаться дискусії про те, чи взагалі Путін живий.

Зараз дивляться

– Але якщо живий, то ми зазвичай бачимо зустрічі того самого Володимира Путіна за довгим столом на величезній відстані від людей. У нього тремтить одна рука, і є багато інших ознак, які добре характеризують самого Путіна. Серед цих характерних ознак немає прогулянок вечірнім Маріуполем, спілкування з мирними жителями у дворах, – зазначив Юсов.

За словами представника української розвідки, “це хороша режисура”, а російська пропаганда вміє робити “різні постановочні сеанси”.

Нагадаємо, що вночі 19 березня президент РФ Володимир Путін нібито відвідав Маріуполь Донецької області. Про це повідомили на сайті Кремля.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У пресслужбі президента РФ заявили, що Путін “оглянув кілька об’єктів міста, а також поспілкувався з місцевими жителями”.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-20 23:25:59

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин