Україна і світ

Путін помре або від старості, або – з кулями у спині – Daily Express

Президент РФ Володимир Путін не відмовиться від влади до кінця життя, тож, ймовірно, помре на посаді або від старості, або ж – з кулями у спині.

Таку думку висловив російський фахівець з корупції Нейта Сіблі.

– Ми можемо передбачити з більшою впевненістю те, що, на відміну від багатьох багатих росіян, Путін не планує мирно усамітнитися в особняку на Французькій Рив’єрі зі своїми коханками, — зазначив експерт.

Хоча Путін є одним із найбагатших людей у світі, володіючи активами на суму 170 мільярдів фунтів, для нього важливішим за предмети розкоші є влада та контроль.

Зараз дивляться

– Він уважно спостерігав за тим, як інші колишні радянські лідери намагалися вирватися із авторитарних режимів — і як вони зазнали невдачі. Те, які предмети розкоші можна купити, маючи величезні багатства, з роками стало для Путіна менш важливим, ніж те, кого і що ти можеш контролювати, — вважає Сіблі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Проте він зазначив, що довкола Путіна чимало тих, хто бажає йому іншої долі.

– Інші з власними амбіціями, можливо, хотіли б бачити, як його позбавляють влади, як він гниє у камері або висить на ліхтарному стовпі. Яким би не було його майбутнє, все менш імовірно, що воно буде хепі-ендом, — каже експерт.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-26 21:46:45

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин