Україна і світ

Путін обіцяв не вбивати Зеленського – реакція МЗС та ОП та слова Нафталі Беннета

У Міністерстві закордонних справ України та Офісі президента відреагували на інтерв’ю експрем’єра Ізраїлю Нафталі Беннета, в якому той заявив, що російський диктатор Володимир Путін нібито обіцяв йому особисто не вбивати президента України Володимира Зеленського.

У відповідь на слова Беннета очільник МЗС Дмитро Кулеба нагадав, що партнери не повинні вірити жодній обіцянці Путіна, адже він вельми досвідчений брехун.

Раніше російський диктатор вже порушив свої обіцянки щодо недоторканності Криму.

Зараз дивляться

— Не обманюйте себе: він (Путін, – Ред.) – досвідчений брехун. Щоразу, коли він обіцяв нічого не робити, це було частиною його плану, – написав Кулеба в Twitter.

А ось радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк назвав слова експрем’єра Ізраїлю “дивним інсайдом”.

— Виникають дивні інсайди ексів про “посередництво”: Путін нібито давав “гарантії не вбивати”, а “Захід перервав перспективні переговори”. Але все це фікція, – написав він.

Пододяк підкреслив, що за російським вторгненням стоїть не “розширення НАТО”, гарантії безпеки чи санкції, а бажання Росії знищити Україну та вбивати українців.

В нещодавньому інтерв’ю Нафталі Беннет заявив, що на початку повномасштабного вторгнення Путін нібито пообіцяв йому не вбивати президента України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зазначалося, що 5 березня 2022 року тодішній ізраїльський прем’єр Беннет здійснив візит до Москви, щоб спробувати досягнути миру між РФ та Україною.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-05 21:07:02

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин