Львівський портал

«Пташки Перемоги». Львівщина передала на фронт рекордну партію дронів

Рекордні 808 дронів вирушили сьогодні зі Львівщини на передову. Це найбільша кількість безпілотників, які одночасно передали у межах Благодійного проєкту «Пташки Перемоги». Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Йдеться про FPV-дрони, Mavic 3 та Mavic 3Т. Закупили їх за кошти, які зібрали під час аукціону до річниці ініціативи, гроші партнерів та Славської ТГ.

Цього разу «бойові пташки» отримають: воїни 24 ОМБр імені короля Данила, 3 окрема штурмова бригада, Національна гвардія України, 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, 10 окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс», 420 Окремий Стрілецький Батальйон, Державна прикордонна служба України, 77 окрема аеромобільна бригада ДШВ ЗС України, іноземного легіону, спецпризначенці Головне управління розвідки Міністерства оборони України, Сил спеціальних операцій та Служба безпеки України.

Як відомо, трішки більше ніж за рік «Пташки Перемоги» зібрали 150+ мільйонів гривень і закупили понад 7400 безпілотників.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-10 21:58:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин