Україна і світ

Противник не припиняє наступальних дій на Лиманському і Бахмутському напрямках

Ілюстративне фото

🔥 Ситуація щодо російського вторгнення

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

«Окупанти провели 12 обстрілів з реактивних систем залпового вогню зокрема, по інфраструктурі населених пунктів Донецької та Херсонської областей. Загроза ворожих авіаційних та ракетних ударів залишається на всій території України. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги навіть у свята. Противник не припиняє наступальних дій на Лиманському і Бахмутському та здійснює спроби покращити тактичне положення на Куп’янському та Авдіївському напрямках», – йдеться у повідомленні.

На Куп’янському напрямку ворог обстріляв райони населених пунктів Лозова Перша, Западне, Масютівка, Токарівка, Куп’янськ і Орлянське Харківської області та Новоселівське, Стельмахівка і Андріївка на Луганщині.

На Лиманському напрямку під вогневий вплив потрапили Площанка, Макіївка, Невське і Діброва Луганської області, а також Червонопопівка, Терни та Торське на Донеччині.

На Бахмутському напрямку обстріли ворога зафіксовано у районах понад 20 населених пунктів. Серед них – Спірне, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Костянтинівка, Курдюмівка, Майорськ та Нью-Йорк Донецької області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На Авдіївському напрямку обстріляно Веселе, Авдіївку, Невельське, Мар’їнку, Красногорівку та Новомихайлівку на Донеччині.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-31 19:03:44