Україна і світ

Приходько відреагувала на фейк про те, що є позашлюбною донькою Меладзе

Співачка Анастасія Приходько відреагувала на фейк росЗМІ про те, що вона нібито є позашлюбною донькою продюсера Костянтина Меладзе. Також артистка зізналась, як насправді потрапила на шоу Фабрика зірок.

Приходько відреагувала на чутки про зв’язок з Меладзе

У сториз в Instagram Настя показала заголовки новин росЗМІ, в яких йдеться про те, що Приходько є “позашлюбною донькою Меладзе”.

Так учасник Фабрики зірок Георгій Іващенко пояснює те, що Настя потрапила на шоу. За його словами, всі учасники телепроєкту думали, що “за артисткою стояв впливовий покровитель”.

Зараз дивляться

Фото: Анастасія Приходько/Instagram

Своєю чергою співачка зізналась, що насправді потрапила на Фабрику зірок через обман. Виявляється, на момент участі в шоу Насті було не 20 років, а всього 16.

– Скажу тільки одне, на Фабрику я потрапила через обман. Насправді мені було не 20 років, а 16, але ми змінили документи перед шоу. Тому насправді мені 33, а не 37! Живіть тепер з цим, – поділилась Приходько.

За словами Насті, під час участі в проєкті вона спеціально робила яскравий макіяж, щоб мати вигляд 20-річної дівчини.

Нагадаємо, у 2007 році Анастасія Приходько перемогла в шоу Фабрика зірок, яке проходило в Росії. Згодом Костянтин Меладзе став продюсером співачки.

Приходько вже неодноразово розповідала про приниження з боку Меладзе. Він не вірив в Анастасію як в артистку, а також казав, що вона не вміє співати.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-24 10:41:35

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин