Україна і світ

Привітання з нагоди Дня військового фінансиста Збройних Сил України

Міністерство оборони України на своєму офіційному сайті привітало військових фінансистів із професійним святом.
Вітаємо військовослужбовців, працівників та ветеранів фінансової служби Збройних Сил України з нагоди професійного свята — Дня військового фінансиста!

Наполеглива праця, грунтовні знання в різних сферах нашого життя – від фінансів, статистики та юриспуденції, питань трудового та кадрового законодавства, а деколи й суто військових дисциплін, таких як: тактика, основи застосування військ, склад озброєння та військової техніки – відрізняють  фахівців фінансового фаху, адже без фінансових розрахунків неможливо уявити проведення навчань, закупівлю новітніх зразків озброєння та ремонт військової техніки, здійснення заходів міжнародного співробітництва, тощо.

З перших днів збройного нападу російської федерації на нашу країну, система фінансового забезпечення Збройних Сил України показала свою готовність до дій в бойових умовах сьогодення. Згуртованість багатотисячного колективу фінансової служби дозволила забезпечити стале та безперебійне фінансування потреб оборони  держави, забезпечила розрахунки з постачальниками за відвантажені пальне, продовольство, зброю та боєприпаси до неї, виплату особовому складу українського війська належного грошового забезпечення та заробітної плати.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

З нагоди професійного свята від щирого серця бажаємо Вам та Вашим родинам здоров’я, добра, невичерпної енергії та незгасимого оптимізму для подолання всіх перешкод на шляху до нових звершень на благо нашої перемоги, процвітання України та її Збройних Сил.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-29 12:18:17