Україна і світ

Привіт, рідненька, дуже сильно тебе люблю: український захисник вперше поговорив з мамою після звільнення з полону

Україні вдалося повернути додому з російського полону ще 100 наших людей – це військові, моряки, прикордонники та нацгвардійці. Серед них є оборонці Маріуполя Донецької області, металургійного комбінату Азовсталь, Гостомеля Київської області.

У Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими оприлюднили дуже чуттєві та зворушливі кадри, як український захисник вперше за довгий час говорить зі своєю мамою після повернення з російського полону. Він не втримав сліз після того, як почув голос найріднішої людини.

Зараз дивляться

– Мамулько, привіт, рідненька! Ми вже в Україні, мамуль. Я тебе дуже сильно люблю. Всім привіт передавай, – сказав український воїн.

Матір українського захисника відповіла, що дуже рада чути його голос, тому що знала та щиро вірила, що він повернеться додому. З розмови стало зрозуміло, що вона нещодавно стала бабусею, а згодом дізналася про ще одну чудову новину – син живий і скоро буде з рідними.

– Мамулько, хто там? Хлопчик чи дівчинка?, – запитав він.

Після розмови з’ясувалося, що матір звільненого захисника стала бабусею новонародженої онучки, тому жінка не втримала сліз радості після того, як почула голос сина.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-04-10 23:15:07

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин