Україна і світ

Притула плакав: 10-річна українка виграла в шашки 21 тис. грн і віддала їх на ЗСУ

Шоумен та волонтер Сергій Притула зустрівся з 10-річною Валерією, яка зворушила його до сліз. Юна спортсменка зібрала понад 21 тис. грн, на допомогу Україні у війні.

Про приємну зустріч заявив Притула у Facebook, опублікувавши спільний знімок.

– Валерія. 10 років. Грала на вулиці у шашки з людьми. Якщо людина програвала – платила за гру. Програли абсолютно всі, хто захотів зіграти із нею. Валерія – чемпіонка світу з шашками та спонсор нашого фонду – вона передала 21 тис. грн, – розповів ведучий.

Притула

Притула додав, що в Росії так і не зрозуміють, чому Україна врешті-решт виграє цю війну – все завдяки простим людям, які допомагають країні всім, чим можуть.

– Лисий ботокс здохне і так і не зрозуміє, чому програв. А тому, що наш народ з такими дітьми перемогти неможливо! – гостро заявив Сергій.

Батьки Валерії, Любов та Валерій показали, як зустріч дівчинки зворушила Притулу до сліз. Коли вона витягла пачку грошей зі свого рюкзака, він закрив обличчя руками й почав плакати, а потім обійняв дівчинку за її вчинок.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Притула розповів, куди йде гроші, зібрані на Bayraktar – шоумен заявив, що зараз ведуться переговори з Міноборони України, щоб найефективніше витратити зібрані кошти. Гроші наблизять нашу країну до перемоги.


Притула
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-12 13:09:33

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин