Львівський портал

Прикордонника судили за залишений пост під час охорони кордону на Львівщині

Сокальський райсуд Львівщини визнав Володимира Р. винним у порушенні правил несення прикордонної служби. Військовий відлучився зі свого поста на чергуванні і змушений заплатити 17 тис. грн штрафу, повідомляє ZAXID.NET.

Як вказано у постанові, яку оприлюднили у судовому реєстрі у вересні, випадок трапився на початку серпня 2024 року. Під час раптової перевірки військових на нічному чергування сержант Володимир Р. відійшов зі свого поста, залишивши його без нагляду. У цей час він перебував у спостережній вежі разом із іншим прикордонником.

Щодо прикордонника склали протокол про адмінправопорушення через порушення правил несення служби. У суді сержант свою провину не визнав та заявив, що зняв із себе екіпірування, бо хотів переодягнутись.

Справу розглянула суддя Тетяна Струс, яка дослідила усі матеріали та визнала Володимира Р. винним у адмінправопорушенні, призначивши йому покарання – 17 тис. грн штрафу зі сплатою 605 грн судового збору. Постанову ще можна оскаржити.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-13 09:11:45