Україна і світ

Пожежа у Костромі: загинув окупант, який воював проти України з 2015 року

У російському місті Кострома внаслідок пожежі у нічному клубі 5 листопада загинув найманець РФ, який брав участь у війні проти України з 2015 року. Йдеться про 38-річного Олександра Реднікова.

Про це заявив автор книг про Донбас та український журналіст Денис Казанський. За його словами, Редніков перебував у Костромі після поранення, однак не уточнюється, де та за яких умов він його отримав.

За неофіційною інформацією, найманець Кремля нібито намагався врятувати росіян, які залишалися у нічному клубі під час пожежі, але сам загинув.

– Той випадок, коли хотів дійти до Києва і воювати з бандерівцями, але тебе спалив у Костромі п’яний російський солдат, – зазначає український письменник.

screenshot 8

Місцеві поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у підпалі клубу. Повідомляється, що внаслідок пожежі у Костромі загинуло 15 осіб.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Російські видання стверджують, що ним виявився окупант, який нещодавно повернувся з війни проти України. Відомо, що 23-річний військовий-контрактник РФ Станіслав Іонкін вже визнав свою провину.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-06 20:04:24

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин