Україна і світ

Потужна злива у Санкт-Петербурзі знесла зупинку з жінкою, а з каналізації вдарив фонтан

Російське місто Санкт-Петербург накрив потужний дощ з градом у суботу, 6 серпня. Ще заздалегідь місцева влада попереджала про помаранчевий рівень небезпеки.

Петербург занурився у темряву після 15.00 за місцевим часом. У прибережних районах міста пориви вітру перевищували 20 м/сек.

У деяких районах видимість становила близько двох метрів, автомобілісти рухалися дуже повільно та обережно.

Від стихії не витримали високовольтні дроти та дерева. У мережі публікують знімки припаркованих машин, на які звалилися дерева.

У деяких місцях пройшов град, розміром з горох та перепелине яйце.

Повідомляють, що на одному з проспектів поривом вітру знесло зупинку, внаслідок чого постраждала жінка. На оприлюднених знімках видно людину, яка лежить на тротуарі в оточені розбитого скла. Їй надають допомогу.

Повідомляється, що по місту підтопило багато магазинів та будівель, зокрема наповнився водою вестибюль станції метро Площа Повстання біля Московського вокзалу.

Кількість опадів, що вилилася в Петербурзі під час грози, виявилося настільки великою, що з нею не справляється зливова каналізація.

У мережі з’явилося відео потужного грязьового фонтану з-під землі розміром у кілька поверхів через перезавантаження системи каналізації.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Видання Фонтанка з посиланням на Водоканал Петербурга повідомило, що система каналізації працює у режимі максимального гідравлічного навантаження по всій території міста через потужну зливу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-06 21:38:50

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин