Україна і світ

Потепління в Україні: синоптик назвала дати

У найближчі дні в Україні стане ще холодніше, а потепління прийде наприкінці тижня, тобто 1-2 квітня, прогнозує синоптик Наталя Діденко.

Водночас, за її словами, вже завтра, 29 березня, холодна повітряна маса з півночі рухатиметься далі, тому практично повсюди протягом дня очікується не вище 0 +5 градусів, а півдні та крайньому сході тепліше – до +5 +9.

– У середу суттєвих опадів не передбачається, циклон з атмосферними фронтами піде собі далі. Лише на півночі є ймовірність невеликого снігу, а на крайньому сході – невеликого дощу. Північно-західний вітер залишиться рвучким, із періодичними штормовими поривами, – уточнила Діденко.

У Києві вона прогнозує найближчої ночі мокрий сніг, вдень без істотних опадів та поривчастий холодний вітер.

Зараз дивляться

– Далі холоднішатиме: вночі 0 -2 градуси морозу, вдень 0 +2 градуси тепла. Потепління прийде в кінці тижня, – підсумувала синоптик.

Раніше синоптики оголосили штормове попередження на середу, 29 березня, у Києві та області зі зниженням температури повітря, поривами вітру, мокрим снігом та ожеледицею.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Так, на Київщині та самій столиці вночі та вранці очікуються пориви вітру 15-20 м/с. Вночі помірний, а вдень невеликий мокрий сніг.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-28 19:34:29

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин