Україна і світ

Пошкоджене залізничне полотно: після вибухів у Криму скасовують рейси потягів

Після вибухів у селі Майське Джанкойського району в Криму скасували всі пасажирські потяги, які прямували з РФ на півострів.

Про це повідомив колаборант, ставленик Росії в окупованому Криму Сергій Аксьонов.

За його словами, у Джанкойському районі внаслідок детонації боєприпасів у Майському пошкоджено залізничне полотно між станціями Азовське та Роз’їзд на ділянці 10 км.

Через пошкодження пасажирські потяги, що прямують на півострів із Росії, зупинятимуться на станції Владиславівка, що неподалік Феодосії.

Російські ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомляють, що що вже затримано три потяги, у яких перебуває 2 тис. осіб. До вечора на цій ділянці мають пройти ще п’ять поїздів з майже 3 тис. пасажирів.

Водночас голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в ефірі національного телемарафону повідомив, що через пошкодження на залізниці немає сполучення з Криму до тимчасово захоплених окупантами Херсона і Мелітополя.

Вранці 16 серпня у тимчасово окупованому Криму неподалік Джанкоя пролунали вибухи. У Міноборони РФ повідомили, що детонують боєприпаси у селі Майське Джанкойського району.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Із села вже евакуювали близько 2 тис. місцевих мешканців.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-16 15:06:10