Україна і світ

Понад 60 вибухів за добу пролунало на території громад Сумщини та Чернігівщини

Минулої доби, 26 січня, російські окупаційні війська із мінометів обстріляли українське прикордоння Сумської та Чернігівської областей.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Під вогнем опинилися Великописарівська та Білопільська громади Сумщини, Городнянська та Семенівська громади Чернігівщини.

«У першій половині дня російські окупанти двічі накривали територію Білопільської громади з мінометів калібру 120-мм, загалом пролунало більше півтора десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту волфіно.

Пізніше противник з російського населеного пункту козинка обстріляв територію Великописарівської громади з мінометів калібру 120-мм, нараховано два прильоти.

Крім цього, російські загарбники обстріляли територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною, також з мінометів калібру 120-мм, пролунало з пів десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту новостроєвка-вторая.

Згодом російські окупанти накрили територію Городнянської громади з мінометів, загалом пролунало близько трьох десятків вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту чорноземний городок. Внаслідок обстрілу пошкоджено подвір’я, житловий будинок, підсобна будівля.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Семенівську громаду рашисти двічі обстрілювали з боку населеного пункту оптєні, зафіксовано 13 вибухів мінометних боєприпасів», — йдеться у повідомленні.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-27 14:18:12