Україна і світ

Понад 60 ударів із Градів: РФ обстріляла Дніпропетровську область

В ніч проти 1 серпня російська артилерія завдала удару по Нікопольському та Криворізькому районах Дніпропетровської області, повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

– Понад 60 приходів з Градів по Марганцю та Червоногригорівській громаді. Російська армія умисно цілила по житлових кварталах – по людях, які в цей час спали. Поранені двоє жінок. Одна з них госпіталізована. Вона у тяжкому стані, – уточнив він.

За його даними, у Марганці ворог пошкодив вісім приватних будинків, в одному з яких було шестеро дітей. На щастя, ніхто з них не постраждав.

Резніченко наголосив, що російська артилерія пошкодила кафе та швейне виробництво, а також електромережу, тому місто частково без електрики.

А у Червоногригорівській громаді внаслідок обстрілу пошкоджено близько 30 приватних будинків та автівки місцевих мешканців, зачепило й лінію електропередач – кілька вулиць наразі без світла.

У Криворізькому районі РФ вдарила зі ствольної артилерії по Зеленодольській громаді. Тут обійшлося без жертв та руйнувань.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 159-ту добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Валентин Резніченко

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-01 11:25:00

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин