Україна і світ

Полювання триває: у Мелітополі поранено очільника “виборчого штабу” Єдиної Росії

У тимчасово окупованому Мелітополі розпочалось полювання на колаборантів, які готуються до псевдореферендуму.

Про це повідомив мер міста Іван Федоров. За його словами, “по заслугах” отримав один з очільників “виборчого штабу” Єдиної Росії – керівник пропагандистського відділу роботи з ЗМІ Олег Шостак.

Це близький поплічник Євгена Балицького, який протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу МТВ-Плюс, систематично транслюючи в ефірі карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до РФ.

– Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стільці рівно – його частину тіла для сидіння буквально підірвано. Полювання на організаторів референдуму триває, – повідомив Федоров.

Крім того, мер Мелітополя додав, що цього тижня підірвали головний штаб Єдиної Росії у самому центрі міста з цілодобовою охороною. Саме там окупанти формували фальшиві списки та займалися підкупом виборців.

За словами Івана Федорова, минулого тижня спалили будинок колаборантки – співмешканки окупаційного коменданта одного з селищ сусіднього з Мелітопольським району.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вона всіма способами активно готувалась до так званого голосування на псевдореферендумі. Також ножем підрізали двох поплічників окупантів, які наввипередки бігали селами з незрозумілими “списками”.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-12 16:13:04

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин