Львівський портал

Поліція вилучила пістолет яким погрожували Ніколасу Кармі

Поліція відкрила кримінальне провадження через напад на Ніколаса Карму у центрі Полтави. Зброю, якою погрожували блогеру вже відправили на експертизу, повідомляє Львівський портал.

За даними поліції Полтавщини, за фактом конфлікту у центрі Полтави відкрили кримінальне провадження. Учасники інциденту встановлені. Тривають слідчі дії.

«Про подію поліції стало відомо 6 жовтня із місцевих пабліків, де зазначалося, що між двома чоловіками та блогером виник конфлікт. Один із чоловіків, ймовірно, погрожував пістолетом… Працівники поліції встановили учасників конфлікту. На даний час з ними проводяться слідчі дії», – повідомили у поліції.

Правоохоронці також повідомляють, що пістолет, схожий на стартовий, вилучено та направлено на експертизу.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї… для нанесення тілесних ушкоджень) ККУ. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв Львівський портал, львівському блогеру Ніколасу Кармі погрожували зброєю у Полтаві. До інциденту могли бути причетні працівники ТЦК. Місцеві впізнали в одному із чоловіків, керівника Полтавського районного ТЦК Олександра Логвиненка.

Речника Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін підтвердив, що до інциденту із блогером дійсно причетний керівник районного ТЦК Олександр Логвиненко. За його словами, керівник ТЦК зробив зауваження, на провакативні запитання блогера до полтавських жінок. Після цього Ніколас Карма зчинив конфлікт і застосував до начальника ТЦК заходи фізичного впливу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-06 17:57:01