Україна і світ

Поліція оприлюднила висновки експертиз щодо смерті 14-річної українки у Британії

Британська поліція оприлюднила  висновки експертиз щодо смерті 14-річної українки Альбіни Євко, тіло якої знайшли на пляжі Доліш. За даними слідства смерть підлітка не була насильницькою.

Про це повідомляє британське видання The Guardian.

– Слідство отримало результати експертиз. За попередніми висновками, смерть дівчинки не була насильницькою.

Після патологоанатомічного дослідження поліція Девона і Корнуолла заявил, що може підтвердити відсутність причетності третіх осіб до смерті Альбіни. Ця смерть не викликає підозр, – пише видання.

Інспекторка Беккі Девіс розповіла, що поліція перевірила камери відеоспостереження, телефон дівчинки, а також провели низку експертиз. Доказів насильницької смерті, чи втручання третіх осіб до цієї смерті не знайдено.

Зараз дивляться

Альбіна приїхала до Великої Британії після повномасштабного російського вторгнення з матір’ю Інною Євко. Як зазначила інспекторка, дівчинка дуже добре влаштувалася у Великій Британії після переїзду з України, їй подобалося жити біля моря та бути частиною нової сім’ї.

– Вона знайшла гарних друзів, як українців, так і британців, їй подобалося навчатися, і місцеві добре з нею поводилися. Ми повідомили найближчих родичів Альбіни про висновки експертизи та просимо поважати їхню конфіденційність у такий важкий час, – зазначила Девіс.

Нагадаємо, 14-річну Альбіну знайшли непритомною на пляжі Доліш після того, як рідні повідомили про її зникнення. Дівчинку доправили вертольотом до лікарні, медики зробили все можливе, але вона померла.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: поліція Девона

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-10 21:02:32

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин