Україна і світ

Подоляк пропонує знищити виробництво Ірану, замість накладання санкцій

Замість концепції непрацюючих санкцій проти Ірану, який демонстративно порушує міжнародні обмеження, необхідно перейти до знищення їх виробництв.

Про це повідомив на своїй сторінці у Twitter радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

– Іран, який планує збільшити обсяги зброї для Росії, демонстративно принижує інститут “міжнародних санкцій”, – написав він.

Замість санкцій Подоляк пропонує відмовитися від концепції “непрацюючі санкції” та “недіючі резолюції ООН”, щоб перейти до “більш руйнівних інструментів”, а саме до знищення виробництв та арештів постачальників”.

Нагадаємо, 13 грудня уряд Великої Британії оголосив про новий пакет санкцій, який спрямований проти російських воєначальників, причетних до ударів по українській цивільній інфраструктурі, а також проти іранських бізнесменів і посадових осіб, залучених до виробництва та постачання Кремлю дронів-камікадзе.

Згодом, під час виступу у Конгресі США, президент Володимир Зеленський заявив, що у російсько-українській війні Тегеран виступає союзником Москви. Український глава держави додав, що таким чином “один терорист знайшов іншого”, щоб продовжувати “воювати проти вільного світу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У відповідь на це представник МЗС Ірану розкритикував заяви президента Зеленського у Конгресі щодо підтримки Тегераном війну Росії проти України.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-24 19:57:13

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин