Україна і світ

Почесні стрічки «За мужність та відвагу» засяяли на бойових прапорах захисників українського неба

За бойові успіхи в протиповітряній обороні почесними відзнаками «За мужність та відвагу» нагороджено Дніпровську зенітну ракетну бригаду та Нікопольський зенітний ракетний полк.

Як повідомили у пресслужбі Повітряного командування «Схід», сьогодні відбувся урочистий ритуал щодо прикрашення відповідними стрічками бойових прапорів славетних військових частин.

Військові колективи бойових частин нашого з’єднання від початку широкомасштабного вторгнення російських військ до України з честю та гідністю виконують бойові завдання із забезпечення протиповітряної оборони ввіреного регіону. На рахунку Дніпровської зенітної ракетної бригади на сьогодні понад 130 повітряних цілей, з них 4 бойові літаки, 4 вертольоти, понад вісім десятків крилатих ракет та 40 БПЛА. Український народ високо оцінив майстерність та професіоналізм і воїнів Нікопольського зенітного ракетного полку: знищено понад дві сотні повітряних цілей, з них 24 бойові літаки, 3 гелікоптери, 30 крилатих ракет та понад сотня БПЛА, – зазначають захисники неба України.

Фото пресслужби Повітряного командування «Схід»

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Підготував Олександр Колесник

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-14 15:29:20