Україна і світ

Планувала випустити ще до війни: Каменських представила пісню Кришталь

Співачка Настя Каменських (NK) презентувала ліричну пісню Кришталь та кліп до неї. Робота готувалася ще до початку повномасштабної війни, проте через вторгнення РФ в Україну була відкладена.


За словами Насті, ця композиція про тернистий шлях кохання, але спочатку в неї був закладений інший зміст. Наразі артистка каже, що незважаючи на романтизацію стосунків у цей нелегкий час, є й інша сторона, з якою іноді можуть стикатися деякі пари.

– Момент, коли близькі люди раптом стають чужими. Вони вже не чують одне одного. У кожного з’явилася своя історія переживань і стіна непорозуміння не дає відкритися і розділити свій біль із коханими. Вони ніби говорять про одне й те саме, але вже іншою мовою. Це все віддаляє. Від нескінченних перешкод кохання втрачає орієнтир. І спільна дорога до Едему вже здається нескінченною та довгою, – сказала Каменських.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Варто зазначити, що пісню Кришталь співачка неодноразово виконувала на благодійних концертах за кордоном на підтримку України та її народу. Шанувальникам настільки сподобалася композиція, що вони почали активно писати Насті та запитувати про прем’єру.

– Я отримала багато повідомлень про те, що музика зараз дуже допомагає моїм слухачам. Для мене це важливо. Мало хто знав, що в мене вже повністю знятий кліп, який ми з командою встигли зробити ще 17 лютого. А реліз планувався в березні, – розповіла виконавиця.


Планувала випустити ще до війни: Каменських представила пісню Кришталь
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-02 11:25:12