Україна і світ

Після вибухів в Джанкої черги на виїзд з Криму побили рекорд – КримSOS

Вибухи на складах боєприпасів в окупованому Криму підштовхнули росіян встановити перед в’їздом на Керченський міст контрольно-пропускний пункт. Крім того, черги на виїзд з півострова побили новий рекорд.

За даними координатора руху КримSOS Дениса Савченка, на КПП окупанти перевіряють документи та автівки охочих виїхати, повідомив він в ефірі національного телемарафону.

– Черга або корок на шляху до Керченського мосту побив новий рекорд – приблизно 38 тисяч автомобілів. Минулого разу, після Новофедорівки, було десь приблизно 37 тисяч автомобілів, виїжджало з території Кримського півострова у бік Російської Федерації, – розповів Денис Савченко.

Йдеться про інцидент, що стався вранці 16 серпня, коли кілька потужних вибухів пролунали на складі з боєприпасами поблизу селища Азовське Джанкойського району в анексованому Криму.

– Окупаційна влада встановила контрольно-пропускний пункт перед в’їздом на Керченський міст. І на КПП перевіряють тих, хто покидає Крим. Зокрема, перевіряють документи, автівки та особисті речі, – розповів координатор КримSOS.

Раніше експерти американського Інституту вивчення війни (ISW) заявили, що вибухи в Криму можуть бути частиною узгодженого контрнаступу України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: КримSOS

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-17 23:05:32

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин