Львівський портал

ПІПЛ Ліцей вперше у Львові відкриває набір на міжнародну програму та дає грантове місце на навчання

Перший Інноваційний Приватний Львівський (ПІПЛ) Ліцей у Львові відкриває престижну міжнародну програму IB Diploma Programme. Відтепер старшокласники матимуть можливість навчатись на дворічній англомовній програмі та отримати міжнародний атестат International Baccalaureate (IB).

ПІПЛ Ліцей став першим закладом освіти у Львові, що отримав міжнародний статус IB World School. Тож старшокласники, не виїжджаючи зі Львова, матимуть можливість навчатись на дворічній англомовній програмі та отримати міжнародний атестат, з яким можна вступити до більш ніж 3000 університетів світу відразу на перший курс бакалаврату.

Набір на програму розпочато, а вступне тестування відбудеться 22 липня. Клас IB буде один, а кількість місць обмежена, тому варто поспішити із заявкою. Вступити на програму можуть учні, що перейшли у 10 чи 11 клас.

Також ПІПЛ Ліцей відкриває грантову програму – одне безкоштовне місце  для студента чи студентки, що набере максимальну кількість балів з трьох конкурсних предметів. Це дозволить талановитим учням отримати якісну освіту, незалежно від їхнього фінансового становища.

International Baccalaureate (IB) Diploma Programme була заснована у 1968 році у Швейцарії як складна та збалансована освітня програма доуніверситетської підготовки для студентів старшої школи, що виховує людей, здатних творити глобальні зміни та робити світ кращим.

IB Diploma Programme – це дворічна освітня програма, орієнтована на підлітків віком від 16 до 19 років, представлена у 140 країнах світу. Програма надає міжнародно визнаний диплом, який дозволяє вступити до більш ніж 3000 університетів по всьому світу.

Відкриття IB Diploma Programme у ПІПЛ Ліцеї – це не лише унікальна можливість для старшокласників здобути міжнародну освіту, але й великий освітній прорив для всього Львова.

IB Diploma Programme є однією з найпрестижніших освітніх програм у світі, яка готує учнів до вступу до провідних університетів. У процесі навчання студенти опановують дисципліни з різних галузей знань, пишуть есе, розвиваються позаакадемічно завдяки програмі CAS.

«Ми щасливі, що нам вдалося пройти складний шлях авторизації, щоб тепер українські діти мали доступ у Львові до найвищих стандартів міжнародної освіти. IB диплом визнається топовими університетами світу як документ для вступу на перший курс. Тож наші випускники тепер будуть не лише надзвичайно ерудованими з бездоганним рівнем англійської, але також зможуть обирати університет у 150 країнах світу. Для нашого ліцею це велика честь та визнання», – зазначила очільниця ПІПЛ Ліцею Надія Дубченко.

Одночасно з міжнародною програмою діятиме й українська освітня програма. Охочі студенти IB зможуть отримати два атестати: український та міжнародний.

Детальніше про програму можна дізнатись за цим посиланням.

Запис на консультацію щодо навчання на IB Diploma Programme:

Тел.: +38 067 408 16 55

Електронна пошта: [email protected]

Анна Дмитрів, координатор IB Diploma Programme у ПІПЛ Ліцеї

Про ПІПЛ Ліцей

Перший Інноваційний Приватний (ПІПЛ) Ліцей – це ліцензований приватний навчальний заклад у Львові, відомий своїми інноваційними підходами до освіти та високими академічними стандартами. У 2023 році ПІПЛ Ліцей посів перше місце серед приватних шкіл Львова за результатами НМТ.

Заснований у 2018 році, ПІПЛ Ліцей пропонує навчання у 5-11 класах за стандартом МОН, доповненим авторськими курсами та формаційною програмою. Філософія та цінності ліцею створюють унікальне середовище, де діти здобувають знання, отримують свої перші досвіди у різноманітних сферах життя, що допомагає у віднайденні власної самоідентичності.

Гасло ліцею «Беремо зі світу – приносимо в освіту» якнайкраще відображає прагнення до імплементації усіх найкращих освітніх практик, щоб виховувати нову українську інтелектуальну еліту, яка стане рушійною силою змінотворення світу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-11 07:53:00