Україна і світ

Підприємство «Рівнеазот» аварійно зупинили через російський ракетний обстріл

Підприємство «Рівнеазот»

Внаслідок ракетної атаки окупантів по об’єктах енергетичної інфраструктури сталися часткове знеструмлення ПрАТ «Рівнеазот» та вимушена аварійна зупинка ключових цехів з виробництва мінеральних добрив.

Про це повідомляє пресслужба Group DF.

«Через відсутність електроенергії було зупинено цех аміаку, цех азотної кислоти, вапняково-аміачної селітри та аміачної селітри», — йдеться у повідомленні підприємства.

Зазначається, що зусиллями працівників зупинка цехів була проведена чітко згідно з регламентами, екологічна ситуація на підприємстві знаходиться в межах норм.

«Подальше відновлення діяльності цехів відбудеться у координації з місцевою владою після відновлення стабільної подачі електроенергії двома резервними лініями, як цього вимагають технічні регламенти виробництва», — повідомляє «Рівнеазот».

Підприємство наголосило, що планує повністю виконати всі договірні обов‘язки перед фермерами та агрохолдингами по поставкам мінеральних добрив в осінній сезон.

«Також додатково повідомляємо, що на підприємстві продовжує безперебійно функціонувати цех нейтралізації та очистки стічних вод. Прийом стічних вод з м. Рівне відбувається у штатному режимі», — зазначено в іфнормації.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Рівнеазот» висловило вдячність енергетикам та службами ДСНС за проявлену мужність та відвагу під час гасіння пожежі та відновлювальних робіт на трансформаторних підстанціях.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-23 06:03:18