Україна і світ

Під Херсоном ЗСУ знищили понтонну переправу окупантів через Дніпро

У Херсонській області Збройні сили України знищили понтонну переправу в районі Дар’ївки, яку налагодили російські війська. Завдяки цьому армія РФ більше не зможе використати переправу для стягування військової техніки чи озброєння.

Про це повідомляє Оперативне командування Південь. Згідно з повідомленням, підрозділи ЗСУ вдало вдарили по двох мостах, завдавши суттєвих пошкоджень.

– Утримування Каховського та Дар’ївського мостів під щільним вогневим контролем виключило використання ворогом для підтягування техніки та боєприпасів. Влучання результативні, а пошкодження суттєві. Налагоджену окупантами понтонну переправу в районі Дар’ївки знищено, – наголосили в ОК Південь.

Авіація ЗСУ завдала ударів по місцях скупчення російських військових, опорних пунктах, логістичних центрах, транспортних шляхах і бойових позиціях.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За добу Російська Федерація втратила щонайменше 201 військового, 12 танків Т-72, 18 одиниць автобронетехніки, п’ять гаубиць Мста-Б та інше озброєння. ЗСУ знищили шість складів з боєприпасами, які використовувала російська армія у Херсонській області для ведення повномасштабної війни проти України.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-01 11:53:22

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин