Україна і світ

Під Куп’янськом затримали військового РФ, який з вересня ховався в покинутих будівлях

Поліцейські затримали на території Куп’янського району (Харківська область) військовослужбовця РФ. Він переховувався з вересня минулого року, після звільнення цих територій від російських окупантів.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ Національної поліції Харківської області.

42-річного окупанта виявив та затримав наряд батальйону поліції особливого призначення під час патрулювання селища Куп’янськ-Вузловий 13 березня.

Зараз дивляться

Під час перевірки виявилося, що він є мешканцем Московської області РФ, військовослужбовцем 27-ї мотострілецької бригади російської армії.

– Затриманий розказав, що після того, як Збройні сили України звільнили Куп’янщину, він переховувався у покинутих будівлях на території району, – зазначили в поліції.

Для з’ясування всіх обставин перебування в Україні російського військовослужбовця доставили до місцевого відділу поліції.

Як відомо, українські військові звільнили місто Куп’янськ та селище Куп’янськ-Вузловий, яке є важливим залізничним вузлом, у вересні 2022 року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Станом на кінець вересня під час потужного контрнаступу ЗСУ звільнили від російських окупантів понад 450 населених пунктів на території Харківщини.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-13 19:26:29

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин