Україна і світ

Перші секунди ракетного удару по будинках у Запоріжжі 22 березня та розповідь очевидця (ВІДЕО)

Військовий волонтер Станіслав Стойко, який на момент удару по багатоповерхівці у Запоріжжі 22 березня був там разом зі своєю мамою, показав відео перших секунд після вибухів.

В ефірі телемарафону Єдині новини він розповів, що приїхав до мами випити кави, сиділи на кухні і спочатку навіть нічого не почули.

– Нас відкинуло десь до під’їзду, потім прийшли до тями, підбігли до вікна і побачили, що там все зруйновано! Я почав знімати відео, і почули відразу другий приліт. Він був до іншого будинку. Там відразу почалася пожежа. Рятувальники приїхали дуже швидко, – каже Станіслав.

За його словами, вони відразу спустилися вниз, оскільки була небезпека нових прильотів, і став допомагати виводити людей з другого будинку.

Зараз дивляться

– Оце мій дім, поруч палає другий, я весь у крові – допомагали людям! – каже Станіслав уже у другому відео після ракетного удару.

22 березня російські війська обстріляли Запоріжжя. Напередодні пізно ввечері завершили пошуково-рятувальні роботи біля двох багатоповерхівок, куди влучили російські ракети.

За даними поліції, загинула одна людина, ще 34 постраждало, серед яких троє дітей. Наразі в лікарнях перебувають 29 мешканців будинку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Загалом по Запоріжжю напередодні окупанти випустили шість ракет, постраждали також складські приміщення та СТО.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-23 12:29:07

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин