Україна і світ

Перше місце у 46 країнах: нова пісня Брітні Спірс та Елтона Джона б’є всі рекорди

Брітні Спірс та Елтон Джон б’ють рекорди за популярністю завдяки спільній пісні Hold Me Closer – вона посідає 1 місце в iTunes у 46 країнах.


Брітні вже відреагувала на успішний реліз і додала, що це її найкращий день у житті. Вона записала відео, в якому звернулася до Елтона Джона.

– Доброго дня, сер Елтон Джон, ми номер один у 40 країнах. Святе ла**о, — заявила артистка.

75-річний музикант не змусив довго чекати на відповідь.

– Привіт, Брітні! Дякую за це повідомлення. Ти зробила мій день! Сподіваюся, у всіх буде найкращий день, коли ви танцюєте під нашу пісню! – додав Елтон.

Пісня просто мала злетіти – це перший музичний реліз Брітні за шість років. Її попередній альбом під назвою Glory вийшов 2016 року, хоч і був перевиданий вже 2020 року.

– Я захоплений реакцією на пісню. Я хотів зробити веселий, щасливий літній трек, тому був у захваті, коли Брітні погодилася стати його частиною! Вона справді ікона, одна з найбільших поп-зірок усіх часів, і я її дуже люблю. Сподіваюся, вам це сподобається, — заявив Джон після релізу пісні.

Також Елтон заявляв, що спільна робота з артисткою могла бути провальною – про це ходили чутки у його оточенні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У серпні артистка привернула свою увагу не лише завдяки пісні, а й через скандал – колишній чоловік Брітні Спірс показав, як вона кричала на дітей. Ролики було знято близько чотирьох років тому, але лише зараз стали доступними суспільству.


Перше місце у 46 країнах: нова пісня Брітні Спірс та Елтона Джона б’є всі рекорди
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-27 11:53:35