Львівський портал

Перша черга ЖК «Брама» готова приймати нових мешканців: отримано сертифікат готовності

Корпорація Нерухомості РІЕЛ з радістю повідомляє про успішне завершення будівництва та отримання сертифіката готовності № ІУ123240716399 для першого пускового комплексу першої черги житлового комплексу «Брама», що є частиною великого проєкту «Містечко Підзамче». Цей важливий етап підтверджує високі стандарти якості будівництва та готовність об’єкта до експлуатації.

«Введення в експлуатацію семи будинків першої черги комплексу ЖК «Брама» є знаковою подією для нашої компанії та для всіх майбутніх мешканців. І вже незабаром ми підготуємо і передамо нашим інвесторам документи на право власності на 119 новеньких квартир загальною площею понад сім з половиною тисяч кв. м», – коментує Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник. – «Це дуже важливий крок на шляху до реалізації нашого проєкту, який не тільки підтверджує високий рівень виконання будівельних робіт, але й забезпечує нашим клієнтам впевненість у якості та комфорті їхнього нового житла».

Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник 

Житловий комплекс «Брама» відрізняється сучасними архітектурними рішеннями та зручним плануванням квартир. Перша черга має всі необхідні інфраструктурні елементи, що забезпечують якісне життя. У комплексі передбачені зони для відпочинку, дитячі майданчики, а також торгові та сервісні приміщення. Будівництво ведеться з урахуванням сучасних технологій і високих стандартів якості.

Розташований він у зручному районі з розвиненою інфраструктурою. Мешканці комплексу матимуть легкий доступ до основних транспортних артерій, шкіл, дитячих садків, медичних закладів та торговельних центрів. Це робить «Браму» ідеальним місцем для комфортного життя у місті.

Детальну інформацію про умови придбання та доступні квартири, можна дізнатися у відділах продажу компанії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-01 07:02:12