Львівський портал

Пересилав пістолет і набої поштою: на Львівщині повідомили про підозру торговцеві зброєю

На Львівщині поліцейські повідомили про підозру 60-річному дніпрянину, який торгував зброєю. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Встановлено, що 60-річний житель Дніпра продавав пістолет та набої до нього, переславши їх «клієнту» поштовими відправленнями та отримував кошти на банківську картку.

Правоохоронці задокументували факт реалізації фігурантом пістолета іноземного виробництва калібру 7,65 мм, а також патронів до нього. Зброю зловмисник пересилав, попередньо розібравши її на запчастини. Усе вилучене скеровано на експертизу.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбачених ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років тюрми.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють походження зброї та боєприпасів. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-26 16:07:59