Україна і світ

Партинази тримають окупантів в напрузі: у Біловодську розстріляли авто з “місцевою владою”

У тимчасово окупованому Біловодську Луганської області партизани обстріляли автомобіль з місцевими колаборантами, дві людини поранені.

Про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай. Він зазначив, що в машині перебували предтавники окупаційної влади – мер та його заступниця.

– Щодо роботи партизанів: вчора ввечері “добрі люди” обстріляли авто з тамтешньою окупаційною владою, в машині знаходився так званий мер та його заступниця. Обидва колаборанти дістали поранень. Орки одразу розпочали пошуки “добрих людей”, проте безрезультатно. Партизани тримають в напрузі окупантів на загарблених територіях, ніколи не знаєш, коли і як зустрінеш “добрих людей”, – повідомив Гайдай.

За даними регіонального інформаційного агентства Вчасно, замах вчинили на Віталія Коваленка, так званого “голову” окупованого Біловодського району, та “заступницю”-колаборантку Валентину Гладкову.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Їх атакували зі стрілецької зброї, коли вони прямували з Городища, де мешкає Коваленко. ЗМІ пишуть, що ця поїздка “могла нести романтичний характер”. Наразі Гладкова перебуває у лікарні із вогнепальним пораненням стегна.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-04 20:22:46

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин